Uzun yıllardır radyoloji alanında Medi-Rek Sağlık, Elektra Sağlık, Bağcılar Görüntüleme ile Fizik Tedavi alanında Yıldaş Medikal olarak faaliyet göstermekte olan kurumlarımızı 2018 yılından itibaren Nef İnovasyon çatısı altında toplayarak yolumuza devam etmekteyiz.

Nef İnovasyon, deneyim ve tecrübelerinden beslenip, bu deneyimi yaratıcı teknoloji ve yaklaşımlar ile birleştirerek sağlık sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmak üzere kurulmuştur. Türkiye’deki çok uluslu firmalara efektif bir çözüm ortağı olabilmek, aynı zamanda Türkiye’de faaliyet göstermeyen büyük firmaların da temsilciliğini yapıp, hizmet kalitesini üst düzeyde tutarak sağlık sektöründe bölgedeki önemli oyunculardan biri olma gayesiyle yola çıkmıştır.

Şirketimiz kuruluşundan bu yana başarı ile sunduğu ve geliştirdiği hizmetler sayesinde yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde önemli başarılara adını yazdırmış ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamıştır. Güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımız ile sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacaktır.

Nef İnovasyon görüntüleme ve fizik tedavi alanında çözümler üretmek ve bu çözümleri temel alan hizmetleri sunmak için kurulmuş Sağlık firmasıdır.